Úspěchy

Mým cílem je vyrábět tu nejlepší čokoládu na světě.

Před 3 roky jsem se rozhodla zjistit, jak Míšina čokoláda obstojí v mezinárodní konkurenci. A ona obstála! Na prestižních mezinárodních soutěžích od té doby získala celkem 23 medailí.

V roce 2017 jsem poslala jednu tabulku do prestižní soutěže Academy of Chocolate Awards v Londýně a rovnou jsem za ni dostala medaili. Tmavá čokoláda 75% z bobů z Tanzanie vyhrála stříbrnou mezi 900 hodnocenými čokoládami z celého světa. Ve stejném roce v regionální soutěži International Chocolate Awards v Budapešti tmavá čokoláda Tanzanie 75% s pomerančem získala bronzové ocenění.

V roce 2018 jsem už poslala sedm tabulek do soutěže Academy of Chocolate Awards a všech sedm získalo medaile. Tmavá čokoláda Vietnam 70 % získala jako první česká čokoláda světové zlato! V soutěži se posuzovalo 1200 čokoládových výrobků ze 45 zemí světa.

Vloni v červnu získala Míšina čokoláda ve světové soutěži Academy of Chocolate Awards Awards tři stříbrné a dvě bronzové medaile v konkurenci 1600 čokoládových výrobků. V červenci 2019 byly vyhlášeny i výsledky dalších dvou prestižních mezinárodních soutěží International Chocolate Awards a Great Taste Awards. Mléčná čokoláda Madagaskar 50% získala jako první česká čokoláda evropské zlato v kategorii mléčných čokolád! Další dvě čokolády získaly stříbrné medaile. Od Great Taste Awards získaly dvě čokolády 2 hvězdičky a tři čokolády po 1 hvězdičce. Mléčná čokoláda Madagaskar 50% získala ještě i světový bronz ve finále International Chocolate Awards.