Čokoládou měsíce je tmavá čokoláda 100% z bio kakaových bobů z Tanzanie. Tahle stovka potěší chuťové pohárky a rozplyne se na jazyku. Nenechte si ji ujít. Jako jediná stovka na světě vyhrála zlatou medaili na světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně. S kódem DUBEN ji máte s 10% slevou.

Hodnocení obchodu

5,0 118 hodnocení
5
118x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
T Avatar autora Tereza | 5.4.2021
Čokolády jsem dostala jako dárek, který moc potěšil, jsou výborné a krásně zabalené. Mockrát děkuji.
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 6.4.2021
Moc děkujeme!
N Avatar autora nash | 5.4.2021
Nikdy neposilam hodnoceni ale tyto cokolady jsou fakt jina dimenze chuti! Urcite bych uvital i takove slazene xylitolem ci eryditholem at se vyhnem cukru uplne.
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 5.4.2021
Dobrý den, velké díky za vaši zpětnou vazbu, moc si toho vážíme. Chystáme další čokolády bez cukru, jsem zvědavá, co jim řeknete. Dělali jsme různé testy, ale bohužel jsou sladidla v čokoládě poznat v chuti. To mě přijde jako škoda. Půjdeme na to jinak :-)
JP Avatar autora Jiří Průša | 31.3.2021
Opravdu povedené čokolády. Mým favoritem je aktuální 50% mléčná v jarním obalu :o) Vynikající! Líbí se mi i celkový přístup obchodu (šetrné, ale zároveň odolné balení), potěšila i malá čokoláda na ochutnání! Děláte to skvěle!
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 5.4.2021
Moc děkujeme!
Z Avatar autora Zdeňka | 26.3.2021
Nejvíc ze všech Míšiných čokolád, mi chutnala čokoláda s kardamonem. Snad zase brzy bude. Je jedinečná, nenašla jsem ji v žádných jiných čoko nabídkách.
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 5.4.2021
Dobrý den, jsem moc ráda, že vás tahle čokoláda potěšila. Vyrábíme ji jednou v roce na Vánoce. Ale nejste jediná, kdo di ji zamiloval. Možná uděláme výjimku a vyrobíme ještě před Vánocemi :-)
D Avatar autora Dominik | 18.3.2021
Vsetko super, cokolada paradna, darcek potesil. Co by som ale este trochu vylepsil, je balenie - mensie krabice, menej papierovej vyplne, menej (idealne ziadna) plastovej vyplne.
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 19.3.2021
Dobrý den, moc děkujeme za zpětnou vazbu. Naše balení je 100% bez plastů - používáme biologicky rozložitelný výplňový materiál FLO PAK z pružných granulí na bázi kukuřičného škrobu. Dále kartón a papírové lepící pásky. Je tak dražší, ale pro nás je to moc důležité. Krabice bychom rádi zmenšili a množství výplně snížili, ALE vzhledem k tomu, jak někteří kurýři zacházejí s balíky, jsme nuceni dávat větší množství výplně. Čokolády vyrábíme ručně s láskou a nechceme, aby k vám dorazily poškozené.
Avatar autora A | 16.3.2021
Rychlé vyřízení, dobrá komunikace
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 6.4.2021
Děkujeme, snažíme se!
MO Avatar autora Martina Ottová | 15.3.2021
Eshop doporučuji, čokoláda je skvělá. Jinou už nekupujeme. Při posledním nákupu mne zklamalo zmenšení balení a změna tvaru čokolády. Jsem holt staromil a čokoládu ujídám poctivě po čtverečcích. Nová tabulka čokolády čtverečky nemá, vlastně nemá žádný tvar k lámání, tak jí musím neforemně ulamovat. Navíc je prostě o třetinu menší.
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 19.3.2021
Dobrý den, zareagovali jsme na přání zákazníků, aby byly menší tabulky a oni jich tak mohli ochutnat víc. Zmenšili jsme tabulky a zároveň jsme snížili i cenu. Ale nebojte některé naše tabulky budou i nadále v balení 80g se čtverečky :-)
IP Avatar autora Ivana Píšová | 11.3.2021
Vše super. Čokolády luxusní
Avatar autora Zdeněk Štrupl | 8.3.2021
Výborné čokolády, vyvážené chutě, příjemné aroma, krásné a elegantní balení. Z chuti je poznat poctivé řemeslné zpracování.
ŠM Avatar autora Štochl Martin | 8.3.2021
Vše je v naprostém pořádku.
P Avatar autora Petra | 8.3.2021
Vřele doporučuji všem! Výborné čokolády, už se těším až ochutnám další!
A Avatar autora Aleš | 4.3.2021
Výborné produkty i služby. Doporučuji
D Avatar autora Dita | 4.3.2021
Produkt mluvi sam za sebe a sluzby kvalitu jen podtrhnou. Absolutni spokojenost.
S Avatar autora Sukita | 2.3.2021
Dekuji, jsem nadsena z Vasich cokolad.
Avatar autora D. | 1.3.2021
Ano. Vynikající produkty.
H Avatar autora Honza B. | 1.3.2021
Sice trochu delší dodání, ale stojí za to si počkat. Čokoládá je opravdu vynikající! Zážitek :)
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 19.3.2021
Dobrý den, za to se zpětně omlouváme. Po zveřejnění rozhovoru bylo tolik objednávek, že jste nás během víkendu prostě vykoupili. Moc si toho vážíme. Ale bohužel se tím prodloužila dodací doba.
R Avatar autora Radim L. | 1.3.2021
Vše jak má být. Doporučuji.
JZ Avatar autora Josef Zeman | 1.3.2021
Trochu delší dodání, ale vynikající kvalita, rozhodně se vyplatí si počkat. Je proč.
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 19.3.2021
Dobrý den, po zveřejnění rozhovoru bylo najednou tolik objednávek, že jsme neměli co prodávat. Moc si toho vážíme. Ale bohužel se tím prodloužila dodací doba.
MP Avatar autora Miloslav Pecho | 1.3.2021
Spokojenost, rychlost dodání, čokoláda jako dárek pro labužníka :)
M Avatar autora Martina | 1.3.2021
Jsem velmi spokojená, čokolády jsou vynikající, vše bylo pečlivě zabalené a rychle dodané. Moc děkuji a těším se na příště!