Hodnocení obchodu

5,0 132 hodnocení
5
131x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
H Avatar autora Hana | 12.6.2021
Čokolády výborné, milá komunikace, rychlé dodání, určitě budu ráda nakupovat pravidelně. Děkuji:-)
E Avatar autora Eva | 3.6.2021
Rychlé dodání, čokolády jsou naprosto luxsní .
R Avatar autora Renata | 3.6.2021
Rychlé dodání. Výborné čokolády
J Avatar autora JM | 27.5.2021
Rychlé doručení. Čokoládka jako dárek potěšila a je výborná. Doporučuji ????
IP Avatar autora Ivana Píšová | 24.5.2021
100% spokojená
U Avatar autora UL | 24.5.2021
Rychlost doručení byla neuvěřitelná. Jeden den objednám a druhý den už avizo že Zásilkovny. Čokoláda je famózní
LB Avatar autora Lucie Baliharová | 12.5.2021
Výborná čokoláda v krásném provedení, rychlé doručení, doporučuji. :)
N Avatar autora Natálie | 11.5.2021
Čokoláda je výborná. Určitě nakoupím znovu. Moc doporučuji.
M Avatar autora MartaB | 7.5.2021
Naprostá spokojenost. Rychlé doručování, vždy vše skvěle, vkusně a s péčí zabaleno. Míšina čokoláda vždy pohladí po duši.
J Avatar autora JK | 7.5.2021
Výtečná čokoláda pro ty co si ji dokáží vychutnat a ocenit její výjimečnou kvalitu. Jen a jen chvála.
KH Avatar autora Klára Hánková | 2.5.2021
Jakmile jednou koupíte, už nikdy nepřestanete :-).
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 4.5.2021
To je krásné, moc děkujeme!
A Avatar autora Alice | 20.4.2021
čekala jsem od toho víc, za tu gigantickou cenu dostanete pidi čokoládky a jejich chuť není zas tak extra, víc už si od nich určitě nekoupím
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 21.4.2021
Dobrý den, škoda, že u takového negativního hodnocení nepíšete, jaké čokolády jste si objednala a co konkrétně vás zklamalo. Čokolády jsou 50g, což je ve světě řemeslné čokolády vyráběné z kakaových bobů běžné. Některé malé čokoládovny vyrábí tabulky i 45g. Čokolády v supermarketu jsou sice větší, ale mají úplně jiné složení s velkým procentem levného cukru. Váš názor respektuji. Stejně tak jako výběrová káva z malé pražírny nebo víno či whisky z malého podniku není pro každého, platí to i u čokolády. Člověk se k ní někdy musí teprve „projíst“ :-)
M Avatar autora Martina H. | 19.4.2021
E-shop nabízí výborné a kvalitní čokolády, které v supermarketu nekoupíte. Čokolády jsou velmi pěkně zabalené, doručení bylo bleskové - využívám výdejní místo Zásilkovny, které mám za rohem. Také jsem dostala několik vzorků čokolády jako dárek, děkuji. Ochutnala jsem již několik Míšiných čokolád (nakupovala jsem je i v jiném e-shopu) a všechny byly chuťově skvělé a zajímavé. Na výrobcích je vidět, že čokoláda patří do života paní Míši a je vyráběna s láskou.
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 21.4.2021
Moc děkuji za hezká slova :-)
PV Avatar autora Petr Veselý | 13.4.2021
Krásný a chutný dárek!
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 14.4.2021
Díky moc!
T Avatar autora Tereza | 5.4.2021
Čokolády jsem dostala jako dárek, který moc potěšil, jsou výborné a krásně zabalené. Mockrát děkuji.
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 6.4.2021
Moc děkujeme!
N Avatar autora nash | 5.4.2021
Nikdy neposilam hodnoceni ale tyto cokolady jsou fakt jina dimenze chuti! Urcite bych uvital i takove slazene xylitolem ci eryditholem at se vyhnem cukru uplne.
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 5.4.2021
Dobrý den, velké díky za vaši zpětnou vazbu, moc si toho vážíme. Chystáme další čokolády bez cukru, jsem zvědavá, co jim řeknete. Dělali jsme různé testy, ale bohužel jsou sladidla v čokoládě poznat v chuti. To mě přijde jako škoda. Půjdeme na to jinak :-)
JP Avatar autora Jiří Průša | 31.3.2021
Opravdu povedené čokolády. Mým favoritem je aktuální 50% mléčná v jarním obalu :o) Vynikající! Líbí se mi i celkový přístup obchodu (šetrné, ale zároveň odolné balení), potěšila i malá čokoláda na ochutnání! Děláte to skvěle!
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 5.4.2021
Moc děkujeme!
Z Avatar autora Zdeňka | 26.3.2021
Nejvíc ze všech Míšiných čokolád, mi chutnala čokoláda s kardamonem. Snad zase brzy bude. Je jedinečná, nenašla jsem ji v žádných jiných čoko nabídkách.
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 5.4.2021
Dobrý den, jsem moc ráda, že vás tahle čokoláda potěšila. Vyrábíme ji jednou v roce na Vánoce. Ale nejste jediná, kdo di ji zamiloval. Možná uděláme výjimku a vyrobíme ještě před Vánocemi :-)
D Avatar autora Dominik | 18.3.2021
Vsetko super, cokolada paradna, darcek potesil. Co by som ale este trochu vylepsil, je balenie - mensie krabice, menej papierovej vyplne, menej (idealne ziadna) plastovej vyplne.
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 19.3.2021
Dobrý den, moc děkujeme za zpětnou vazbu. Naše balení je 100% bez plastů - používáme biologicky rozložitelný výplňový materiál FLO PAK z pružných granulí na bázi kukuřičného škrobu. Dále kartón a papírové lepící pásky. Je tak dražší, ale pro nás je to moc důležité. Krabice bychom rádi zmenšili a množství výplně snížili, ALE vzhledem k tomu, jak někteří kurýři zacházejí s balíky, jsme nuceni dávat větší množství výplně. Čokolády vyrábíme ručně s láskou a nechceme, aby k vám dorazily poškozené.
Avatar autora A | 16.3.2021
Rychlé vyřízení, dobrá komunikace
Avatar autora Míšina čokoláda (Administrátor) 6.4.2021
Děkujeme, snažíme se!